Henkilökohtaista

Olen vuonna -78 syntynyt Raumalainen perheenisä.Kylmäpihlajassa
Koko ikääni en kuitenkaan ole täällä synnyin- ja kotikaupungissani asunut, vaan lapsuusvuoteni vietin Porissa, jonne muutimme ensimmäisten ikävuosieni aikana. Palasin takaisin Raumalle ollessani yläasteella. Varusmiespalveluksen suorittamisen jälkeen kävin vielä parin vuoden ajan opiskelemassa Tampereella.
Sanotaan, että mies voi lähteä Raumalta, muttei Rauma miehestä. Niinhän se taitaa olla ja täällä sitä tukevasti asustellaankin yhdessä vaimoni ja kahden lapsemme kanssa.

Ammatiltani olen poliisi, tarkemmin sanottuna rikosylikonstaapeli. Työskentelen ryhmänjohtajana Lounais-Suomen poliisilaitoksen erityistutkintayksikössä, jossa toimenkuvaani kuuluvat mm. talous- ja kyberrikosten tutkinta.
Valmistuin poliisikoulusta vuonna 2001, myöhemmin olen täydentänyt koulutustani myös poliisin alipäällystötutkinnolla sekä lukuisilla muilla lisäkoulutuksilla.
Olen kutakuinkin urani alusta asti työskennellyt Rauman poliisiasemalla rikostutkijana, jossa onkin tullut nähtyä kaikenlaista – eikä aina niin mukaviakaan asioita. Poliisityö on kuitenkin antanut minulle paljon.
Pitkälti toistakymmentä vuotta kestänyt urani kansalaisten eri ongelmien parissa on näyttänyt minulle selkeän kuvan siitä, millaiseen suuntaan yhteiskuntamme on matkalla.
Työni ohella kiinnostuin myös työsuojelutoiminnasta, jossa olenkin ollut mukana melkein koko urani ajan toimien mm. työsuojeluasiamiehenä.

Ammattini lienee myös osasyy siihen, miksi lähdin mukaan politiikkaan. Haluan auttaa ihmisiä ja puolustaa oikeudenmukaisuutta.
Minua on myös aina kiinnostanut selvittää miten asiat toimivat ja miten niitä voitaisiin parantaa.
Harrastuksiini kuuluu mm. valokuvausta, pyöräilyä, sekä kaikenlaista rakentelua.

Perussuomalaisten äänenkannattaja olen ollut jo pitkään. Minulle on tärkeää, että jokaisella on oikeus tulla kuulluksi, jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen. Asioista on voitava keskustella – sanelupolitiikka ei kehitä mitään.
Perussuomalainen aatemaailma edellyttää, että kaikilla yhteiskuntamme jäsenillä tulee olla oikeus ihmisarvoiseen elämään. Jokainen kansalainen on yhtä ainutlaatuinen ja arvokas. Kukaan ei ole syntynyt tänne turhaan, kaikkia tarvitaan. Mahdollisuus työntekoon sekä sosiaaliseen turvallisuuteen on taattava jokaiselle Suomen kansalaiselle.
Koska olen itsekin tätä mieltä, liityin puolueen toimintaan mukaan.
Nyt vaikutan Perussuomalaisena kaupunginvaltuutettuna sekä sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenenä – lisäksi toimin Rauman Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana.